Bilvask abonnement

Bilvask

Et bilvask abonnement kan være en god idé for nogle – men for langt de fleste giver det ikke mening.

Da:

Bilvask abonnementet ofte ender med at blive “endnu et fitness abonnement / streaming abonnement” som du ikke får brugt nok i forhold til den pris du betaler for det.

Så:

Vi kan sagtens forstå det attraktive i en fast pris pr. måned for bilvask – men du skal huske at få det brugt, og så er der ofte en række begrænsninger. 

Typiske begrænsninger i bilvask abonnementer

Typisk er begrænsningerne i  bilvask abonnementer.

 • Tidspunkter du må vaske i
 • Begrænsning på antal vaske
 • Begrænset vasketype (f.eks. kun basis).
 • Som regel begrænset til én bil
 • Indmeldelsesgebyr

Det er ikke sikkert at ovenstående begrænser dig, men det kan være ærgerligt hvis i f.eks. du f.eks. har 2 biler, at du så skal have 2 forskellige abonnementer. 

Bilvaskemetoder på bilvask abonnementer

Typisk er bilvaske abonnementerne det du finder hos tankstationen. Men også flere private udbydere af f.eks. steaming tilbyder at du kan få vasket bil på abonnement. 

Priser på bilvask abonnementer

Priserne på bilvask abonnementer varierer fra udbyder til udbyder.

De billigste vi har kunnet finde ligger på 69 kroner om måneden for ubegrænset vask – og det er billigt!

Det er typisk væsentligt dyrere hvis du skal have én ud og vaske din bil – og det giver god mening ud fra kørsel og arbejdskraft. 

Pas på ridser

Uanset hvilken type abonnement du vælger at tilkøbe skal du sikre dig at vasken foregår uden ridser på én af de største køb du kommer til at foretage dig – bilen. 

Det kan være  svært at finde en vaskehal, der ikke ridser bilen. 

 Den bedste bilvask får du efter vores mening hjemme ved brug af en højtryksrenser til bilvask

Overvej at gøre det selv i stedet

Ved at vaske bilen hjemme i stedet for et abonnement, sikrer du både at du ikke har en løbende omkostning hver måned, og du kan være sikker på at bilen bliver vasket effektivt, med minimal risiko for ridser. Se hvordan du gør med vores guide til bilvask i hånden

Ofte stillede spørgsmål om bilvask abonnementer

 • Hvad er det billigste bilvask abonnement?

  De billigste bilvask abonnementer starter fra ca. 69 kroner om måneden.

 • Kan et bilvask abonnement svare sig?
  Hvis du godt kan lide at køre i vaskehal og vasker mere end 2 gange om måneden kan et bilvask abonnement mange gange godt svare sig.

 • Relaterede Artikler…

  Vaskehandske

  Vaskehandske

  Det kan en god vaskehandske Ikke alle vaskehandsker er ens.  Og: Inden at du tager den billigste du kan finde fra dit lokale byggemarked, bør du sikre dig at den er udviklet til at passe godt på din bil.  Det vil sige at vaskehandsken skal have følgende...

  Rengøring af bil hjemme

  Rengøring af bil hjemme

  Når du rengør din bil hjemme, sparer du både tid og penge. Samtidig får du rengøringen af bilen præcis så som du gerne vil have det. Det er ikke svært at komme i gang og kræver kun ganske få produkter for at få et flot resultat - og langt bedre end hvad du kan...

  Aircondition rens

  Aircondition rens

  Lugtende aircondition anlæg Måske har du det ligesom Anders og hans Citröen C1. Han har haft lidt udfordringer med en "lugt af sure tæer", der kommer en gang imellem. Det opstår grundet bakterier i ventilationskanalen. Han har hidtil kørt på mærkeværkstedet på...

  0 kommentarer

  Indsend en kommentar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *