Bilvask abonnement

Bilvask

Et bilvask abonnement kan være en god idé for nogle – men for langt de fleste giver det ikke mening.

Da:

Bilvask abonnementet ofte ender med at blive “endnu et fitness abonnement / streaming abonnement” som du ikke får brugt nok i forhold til den pris du betaler for det.

Så:

Vi kan sagtens forstå det attraktive i en fast pris pr. måned for bilvask – men du skal huske at få det brugt, og så er der ofte en række begrænsninger. 

Typiske begrænsninger i bilvask abonnementer

Typisk er begrænsningerne i  bilvask abonnementer.

 • Tidspunkter du må vaske i
 • Begrænsning på antal vaske
 • Begrænset vasketype (f.eks. kun basis).
 • Som regel begrænset til én bil
 • Indmeldelsesgebyr

Det er ikke sikkert at ovenstående begrænser dig, men det kan være ærgerligt hvis i f.eks. du f.eks. har 2 biler, at du så skal have 2 forskellige abonnementer. 

Bilvaskemetoder på bilvask abonnementer

Typisk er bilvaske abonnementerne det du finder hos tankstationen. Men også flere private udbydere af f.eks. steaming tilbyder at du kan få vasket bil på abonnement. 

Priser på bilvask abonnementer

Priserne på bilvask abonnementer varierer fra udbyder til udbyder.

De billigste vi har kunnet finde ligger på 69 kroner om måneden for ubegrænset vask – og det er billigt!

Det er typisk væsentligt dyrere hvis du skal have én ud og vaske din bil – og det giver god mening ud fra kørsel og arbejdskraft. 

Pas på ridser

Uanset hvilken type abonnement du vælger at tilkøbe skal du sikre dig at vasken foregår uden ridser på én af de største køb du kommer til at foretage dig – bilen. 

Det kan være  svært at finde en vaskehal, der ikke ridser bilen. 

Den bedste bilvask får du efter vores mening hjemme ved brug af en højtryksrenser til bilvask

Optimer bilvasken i vaskehallen

Vores anbefaling til vaske i vaskehallen er at du tager den billigste vask og at du så kombinerer det med produkter i høj kvalitet, således at du opnår en vask, der gør helt ren og giver lakken en god beskyttelse efterfølgende. 

Det kan du med dette kit:

Pakke til god vask i vaskehal

Vaskepakke til god vask i vaskehal

Overvej at gøre det selv i stedet

Ved at vaske bilen hjemme i stedet for et abonnement, sikrer du både at du ikke har en løbende omkostning hver måned, og du kan være sikker på at bilen bliver vasket effektivt, med minimal risiko for ridser. Du undgår også at vente i kø ved vaskehallen.

Se hvordan du gør med vores guide til bilvask i hånden

Ofte stillede spørgsmål om bilvask abonnementer

 • Hvad er det billigste bilvask abonnement?

  De billigste bilvask abonnementer starter fra ca. 69 kroner om måneden.

 • Kan et bilvask abonnement svare sig?
  Hvis du godt kan lide at køre i vaskehal og vasker mere end 2 gange om måneden kan et bilvask abonnement mange gange godt svare sig.

Relaterede Artikler…

Skumsprayer

Skumsprayer

Der findes overordnet set to typer af skumsprayere: Dem der er udviklet til brug sammen med en højtryksrenser Skumsprayere under tryk, hvor du ikke behøver højtryksrensere Skumsprayer til højtryksrenser Skumsprayere til højtryksrensere er udviklet til brug med...

Sæderens bil

Sæderens bil

Det er ekstremt simpelt selv at rengøre sæderne i din bil og kan stort set ikke gøres forkert. Der er derfor ingen grund til at overlade det til en professionel, for du får med garanti brug for at rengøre sæderne mere end én gang.  I denne guide viser vi dig...

Lakforsegling

Lakforsegling

Du kan sagtens selv lakforsegle din bil - og i mange tilfælde er det både bedre og billigere en det du kan få foretaget ude i byen. I denne guide kommer vi ind på de forskellige metoder du kan benytte til at lakforsegle din bil, samt anbefalinger til produkter i...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *